Termeni si Conditii de utilizare - Vila Select Predeal
Romana / Romanian RO | English / Engleza EN
Cazare Predeal - Vila Select main-top

Termeni si Conditii

Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului firmei S.C. Select Turism S.R.L.

Atentie: Va rugam sa cititi aceste conditii cu atentie inainte de a utiliza acest web site.
Utilizarea acestui web site confirma faptul ca ati acceptat tacit termenii si conditiile scrise mai jos:

  • Toate paginile site-ului www.Vila-Select.ro sunt proprietati ale S.C. Select Turism S.R.L.
  • Informatiile de pe acest site sunt colectate din materialele informative oferite de centre de informare turistica sau de catre partenerii nostrii.
  • Toate codurile HTML precum si controalele Active X detinute de acest web site sunt proprietatea firmei S.C. Select Turism S.R.L.

Art.1 Conditii de utilizare
Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de S.C. Select Turism S.R.L. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al S.C. Select Turism S.R.L. este interzisa, fiind protejate de legea dreptului de autor.
Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul S.C. Select Turism S.R.L. numai in scopuri informative. S.C. Select Turism S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.

Art.2 Utilizarea site-ului
S.C. Select Turism S.R.L. va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea este in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea S.C. Select Turism S.R.L. si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. Daca nu respectati aceste conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau salvate in calculator.

Art.3 Transferul Informatiei in afara Romaniei
In atingerea scopurilor specificate la Art.1, www.Vila-Select.ro va avea dreptul de a transfera Informatia unor terte companii din strainatate.

Art.4 Drepturile dumneavoastra
4.1 Cu privire la prelucrarea Informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi;
a) de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi;
b) de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
c) de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele www.Vila-Select.ro sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;
d) de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii;
4.2 Pentru situatiile prevazute la lit.a), lit.b) si lit.c) ne veti inainta o cerere scrisa, datata si semnata. In cerere veti preciza daca doriti ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal.
4.3 www.Vila-Select.ro va va comunica masurile adoptate/informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Art.5 Inscrierea utilizatorilor
Orice alta informatii, in afara de cele personale, orice materiale, informatii sau alte comunicari pe care le transmiteti site-ului vor fi considerate neconfidentiale. S.C. Select Turism S.R.L. nu va avea nici o obligatie cu privire la aceste comunicarii. S.C. Select Turism S.R.L. si angajatii sai vor putea copia, dezvalui, distribui, incorpora si utiliza in alte modalitati comunicarile si toate datele, imaginile, sunetele, textele si alte materiale cuprinse de acestea in orice scopuri comerciale sau necomerciale. Este interzisa transmiterea de la/catre site a orice material ilegal, amenintator, liberal, defaimator, obscen, pornografic sau orice material care violeaza legea sau lezeaza drepturile omului.

Art.6 Legaturile spre alte site-uri
Legaturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a va ajuta. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul. S.C. Select Turism S.R.L. nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, S.C. Select Turism S.R.L. nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.

Art. 7.Rezervari
Rezervarile camerelor se pot face in doua moduri:
a) Online
b) Prin telefon, e-mail sau yahoo messenger.
a) Rezervarile camerelor prin sistemul securizat on-line presupune sa urmatii pasii sistemului de rezervari. Pe langa datele generale cerute de sistemul de rezervari (nume, data sosirii/plecarii, adresa, nr telefon, etc) va trebui sa furnizati datele cartii de credit cu care garantati aceasta rezervare. Cartea de credit cu care ati garantat rezervarea va fi verificata la cererea S.C. Select Turism S.R.L. cu ajutorul bancii colaboratoare si se va bloca pe cardul turistului contravaloarea a 50% din valoarea sejurului, dar nu mai putin de 1 noapte de cazare. In ziuasosirii turistului la receptia vilei se va stabili de comun acord cu turistul modificarea de okataa rezervarii: numerar sau cu credit card. Deblocarea sumei de pe cardul turistului realizata in momentul rezervarii se va face in 1,2 pana la 5 zile lucratoare, in functie de conditiile specifice ale bancii emitente ale cardului turistului.
S.C. Turism Select S.R.L. isi rezerva dreptul de a debita cardul turistului care a facut rezervarea in conditiile prevazute la art. 7..
b) Rezervarile facute prin telefon, email sau yahoo messenger sunt ferme dupa primirea dovezii platii avansului, in maxim 48 de ore de la data efectuarii rezervarii, pe fac: +40-268-45.65.79 sau pe email la info@vila-select.ro sau vila_select@yahoo.com
Avansul pentru rezervare este de cel putin 50% din total sejul si trebuie primit cu 6 zile inainte de sosire, astfel rezervarea va fi anulata, se face transfer bancar la:
RO53 RZBR 0000 0600 0261 0776 - LEI
RO14 RZBR 0000 0600 0850 2094 - EURO
Banca: Raiffeisen Bank Ag. Toporasi Bucuresti
Swift: RZBR ROBU
Titular cont: S.C. Select Turism S.R.L. - Vila Select
Rezervarile scurte (1 noapte, 2 nopti sau "last minute" ) sunt posibile oricand, in functie de disponibilitate.
S.C. Select turism S.R.L. isi rezerva dreptul de a returna avansul turistului doar in conditile mentionate la art. 7.

Art. 8.Conditii de anulare rezervare:
O rezervare anulata poate fi facuta doar in scris si este valida cand este confirmata de Vila Select.
Posibilitatile de anulare a unei rezervari sunt:
- anularea rezervarii cu 10 zile inainte de sosire si este libera de penalitati;
- anularea rezervarii cu 5 zile inainte de sosire si este de 50% din total sejur ;
- anularea rezervarii cu 1 zi inainte de sosire este de 80% din total sejur.
Nerespectarea conditiilor de anulare a unei rezervari, no shows, anularea rezervarii in ziua sosirii sau in timpul sejurului se incaseaza suma totala aferenta sejurului rezervat.

Art.9 Promotiile
Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului. S.C. Select Turism S.R.L. isi rezerva drepturile sa schimbe, modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara anunt in prealabil.

Art.10 Disclaimer
MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE "ASA CUM SUNT" FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE. S.C. Select Turism S.R.L. nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. S.C. Select Turism S.R.L. ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site, sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar S.C. Select Turism S.R.L. nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.

Add me to Skype      YM: vila_select      Skype ID: vila_select
Primim Tichete de Vacanta - Cheque Dejeuner , Edenred ,Sodexo Perioada 01.06-.15.12.2020 Tarif; 160 lei/pers/zi cazare cu md.                    ...

Pret: 160 lei/cam./zi

click pentru detalii...
oferte speciale
6 nopti cazare cu pensiune completa....

Pret: 850 lei/pers/pachet

click pentru detalii...
oferte speciale
6 nopti cazare cu masa...

Pret: 700 lei/pers/sejur

click pentru detalii...
oferte speciale
Perioada 15-31.05.2020 cazare 100 lei/cam/zi...

Pret: 100 LEI/CAM/ZI

click pentru detalii...
oferte speciale
Tarif: intre  65 lei/pers. - 185 lei/pers.  ...

Pret: 65 lei/pers. - 185 lei/pers.

click pentru detalii...
oferte speciale

Rezerva o camera

Close Hotel Login   |